2023-11-05 1141 瀏覽
稻成 (新城市廣場一期) (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓112號舖稻成酸菜鱸魚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我地平時都好少食魚因為怕有魚骨😖但餐廳完美好起哂啲骨出嚟而且魚肉非常嫩滑😝酸菜、魚、另加嘅紫薯粉同其他配菜都煮得非常入味,值5分!稻成小籠包👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻小籠包最緊要係皮要厚薄適中,夾起唔會穿皮漏湯,亦唔會太厚。今次呢個小籠包做到之餘,湯夠熱、肉夠鮮,比個4分佢啦!蓮藕蝦膠香煎餅👍🏻👍🏻👍🏻蝦膠餅外表煎得脆脆,蓮藕口感好爽唔粉,配搭埋一齊好食到嗦嗦聲😋四川擔擔麵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻碗麵一上到枱嘅時候熱辣辣香氣撲鼻即刻清左碗入面嘅野來一碗擔擔麵😍擔擔麵有辣味得嚟唔會太嗆,食得出花生醬味濃,肉醬嘅鹹味同擔擔麵好夾。#稻成 #DabPa #sichuan #asianfood #cusine #chinesedish #restaurant #foodie #hongkongfoodie
稻成 (新城市廣場一期) (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓112號舖

稻成酸菜鱸魚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻