2018-03-19 121 瀏覽
好難得約到可以食辣既朋友食飯,所以同佢食飯我一定要求食川菜🤗朋友提議去食老川皇,話上次食過覺得唔錯!我地簡左呢間因為感覺餐廳大d可以坐得舒服的🙂我地叫左一份酸菜桂花魚,一碟涼伴牛肚同干鍋田雞😋本身想試水煮魚,不過朋友話好耐無食酸菜魚所以今次就遷就下佢啦😂份酸菜魚好大盆,另外我地仲加左一份紅薯粉係入面!我地叫左小辣,個人覺得唔算太辣,入面既桂花魚好新鮮,肉質鮮嫩,而且唔多小骨!👍🏻👍🏻酸菜魚個湯同薯粉都好夾!😋涼拌牛肚我地要左中辣,個人覺得個汁調得唔錯,辣得黎都食到有蒜香味!朋友話上次食過干鍋田雞好正,所以今次要encore!! 🤨果然係正!成個鍋炒得好有鑊氣,熱辣辣!而田雞肉好新鮮份量亦唔小!!🤣下次要黎試下呢道既水煮系列!😋

我地叫左一份酸菜桂花魚,一碟涼伴牛肚同干鍋田雞😋

酸菜桂花魚
酸菜魚個湯同薯粉都好夾!😋