餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2019-04-25 113 瀏覽
朋友係中環返工話最近見到間好特別既麵館,於是我地就去試下🤔入到去個裝修好特別,好有上深圳食麻辣野個d小店feel😲真係有辣野食,最衰今日有少少喉嚨痛,唔係可以試下佢既辣有幾正😭 不過小食都係忍唔住叫咗個棒棒雞食,佢個辣好正係慢慢出黎🙈 個朋友一開始仲話唔辣,點知食食下咀都紅埋😂 再叫個蒸蛋試下因爲見佢係限量🤔 點解蒸蛋都可以係限量?!因為佢真係好滑,可以滑到好似飲野咁就咁呑落肚🤣我叫咗碗白湯牛肉麵,另加鹵蛋同牛肚☺️ 牛肉同牛肚都好腍,連平時唔中意食牛肚既朋友都係咁偷食我d牛肚😤 下次真係要再黎試下紅湯先得朋友叫咗酸菜豬肚面,個酸菜好好食好開胃,搞到佢食食下都要再另加多一份酸菜😆估唔到中環都有呢款麵店,中環返工既朋友又多一個選擇啦👍🏻
朋友係中環返工話最近見到間好特別既麵館,於是我地就去試下🤔

入到去個裝修好特別,好有上深圳食麻辣野個d小店feel😲

棒棒雞

蒸蛋

瘋狂牛肉面套餐  + 牛肚  +    鹵蛋

酸菜豬肚面套餐

估唔到中環都有呢款麵店,中環返工既朋友又多一個選擇啦👍🏻

2019-04-17
棒棒雞