好掛住係美國日日食ihop😭終於等到蕃薯pancake回歸🧡成日見到人地食勁羨慕😚藏身南巷尾小小角落 諗住星期日11點前應該有位掛 我又錯🤣掃完QR code等7張差d想放棄 點知staff超nice 比我地坐住大枱先🥳環境帶溫馨歐陸cosy feel💐定價偏高 食物質素唔錯🌱🍠🥞自家蕃薯椰子班戟 ($128)用左蕃薯🍠整嘅純素pancake 麵糊無落蛋奶😉中間有紅莓花生醬🥜香蕉🍌椰子脆片🥥口感煙韌紮實 濕潤感重~同平時食到嘅light & fluffy好唔同😬似我跟健身youtuber整嘅香蕉pancake🤣鐘意傳統美式多啲😚但內餡完全係美國嘅記憶😭🇺🇸超超濃顆粒花生醬+焦糖香蕉🍌配搭永恆地夾🥰仲有syrup🍯~食左一半已經好飽🤰🏻🌟🧀🥦Broccoli Rocket Cheddar Scone ($35)呢款有驚喜! Scone外面鬆脆 中間有濕潤度🥰係我鐘意嘅口感😍食到芝士嘅鹹香~配埋酸酸辣辣嘅tomato chutney sauce好惹味開胃😋
自家蕃薯椰子班戟
🌱🍠🥞自家蕃薯椰子班戟 ($128)
Broccoli rocket cheddar scone
2021-09-14
$110 (早餐)
Broccoli rocket cheddar scone
自家蕃薯椰子班戟
  • Broccoli Rocket Cheddar Scone