2021-05-08 209 瀏覽
心思思想食壽司,就嗌咗板長壽司嘅外賣自取返屋企食,但係好失望。三文魚同炙燒三文魚都還好,好厚肉,但個人覺得可以再燒多少少,燒完理應好香魚油味,但呢今日就食唔到。芝士炙燒三文魚塊芝士冇燒過咁滯,擺明係就咁放塊芝士上去,唔明點解差一步師傅都唔做埋佢🤷🏻‍♀️外賣app入面甜蝦張相有三隻,但我果度就得兩隻,有少少被騙嘅感覺😅 最離譜係我件炸蝦卷入面冇蝦😅 仲要係俾成條卷最尾果舊我😅 正常頭尾都唔會上枱啦,懷疑係因為我係外賣搏我唔會拎返去換所以咁差。吞拿魚蓉手卷啲吞拿魚竟然係呢個色,我expect會係肥瘦均勻啲嘅部分😅 入口一如所料唔滑冇乜魚香味。overall超失望,覺得餐廳係故意hea做俾外賣客,永不錄用。

外賣自取