2022-11-17 655 瀏覽
環境雅致🪑呢到既座位夠晒闊落,冷氣夠大,唔會焗促。卡位、房間都有,我最喜歡食野有屬於自己既空間,坐得好舒服,傾計盡興!食材高質🍽十二少食物選擇有好多,樣樣都好出色。火鍋 Omakase由頭到尾,無一樣野係陪跑,樣樣都係主角🤤!🍣首先黎既係刺身拼盤,本身對火鍋店刺身都唔會有咩特別期望,點知一食落先知十二少既刺身同我平時出去壽司鋪頭既水準一樣咁高,一樣咁鮮甜!🦀然後就係海鮮拼盤,有💛肉蟹💛聖子💛卜卜蜆💛基圍蝦💛大連鮑魚💛貴妃蚌。樣樣都好鮮,而我特別鍾意食肉蟹,真係好厚肉,拎黎打邊爐索晒d湯汁,👍🏻超好食!🐮跟住就係我最期待嘅肉類拼盤,新鮮手切牛頸脊、牛胸爽口感超好,牛味濃郁,好食到我地好想追加添呀!另外必提就係🐥雞件,食落就知雞肉嫩滑,口感又不失彈性,雞味重,同平時出面街買到既雞好唔同架,睇番menu先知佢係農場雞件,梗係同我地平時食開既唔同級數啦。🥟呢款Omakase仲包埋十二少既四寶丸同自家制手工四寶餃。各式手工丸同埋餃子都好高質。性價比高👛$298/位
環境雅致🪑

食材高質🍽

🍣首先黎既係刺身拼盤,本身對火鍋刺身都唔會有咩特別期望,點知一食落先知十二少既刺身同我平時出去壽司鋪頭既水準一樣咁高,一樣咁鮮甜!

性價比高👛
$298/位