2024-01-10 47 瀏覽
御品·千之味觀塘榮業街2號振萬廣場地下G號舖 香港人之壽司店係觀塘碼振萬廣場既千之味(Manulife building對面),行完觀塘海濱,沿住海濱行番碼頭個邊就會見到,地點都唔算難搵,款式好多,有壽司拼盤,熟食,刺身,沙律....多到唔知點揀好。而家仲做埋火鍋外賣!!!!!! shabushabu!2人火鍋套餐,啱晒2口子個想係屋企打邊爐唔使買料唔使洗,其實佢份量好多,3/4個人一齊食都夠,聚會都啱。有4款湯底 昆布清湯底 海老麵豉湯底 醬油湯底 京都雞白湯安格斯牛肉+特選美園肥牛手野菜拼盤黃金炸魚皮+響鈴特級墨魚滑+特級蝦仁滑手打鳥冬特級花枝丸、日本餐柳、魚皮餃、日本芝士竹輪卷、蜂巢豆腐、廚師腸粟米 +萵筍可樂(2罐)就咁睇,都覺得很多,仲要每樣嘢都有分盒包裝,仲連埋湯底,有晒調味料同可以加熱嘅錫紙兜,非常乾淨。另外附送埋千之味logo外賣袋,一抽就走得,外賣自取話咁易。食物不錯,牛肉新鮮,打完煲湯都無浮游物。外賣火鍋必要一試,ichiban!仲可以另外加壽司,無得頂。
御品·千之味
觀塘榮業街2號振萬廣場地下G號舖