餐廳: 醉胡爐
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-06-11 108 瀏覽
見到有推廣火焰龍蝦海鮮煱既活動,就打黎book枱試下~ 驚喜既係,由訂枱到入黎食飯,全程既接線生同服務員都好有禮貌食材好多元化,除左打邊爐外,刺身、串燒都應有盡有!天氣熱辣辣,我同老公坐低即刻叫左生啤同生蝦刺身先,生蝦肉好厚身,好鮮味👍🏻跟住主菜火焰龍蝦煱黎啦!服務員係你面前用牛油炒香個鍋底先,海鮮香味已經涌曬出黎!根手淋d酒落個煱度再點火,真係見到都口水流~🤤 之後服務員將龍蝦湯煮沸左叫我地飲湯先,超好飲,好濃既蝦味,但又唔係出面好傑果種!其他火鍋料都新鮮既,呢度唔多講啦~ 不過個香桃雪葩好好味,個質感好軟,唔似出面有點雪葩好似食冰甘......呢個係好香桃味,食左甘多野清一清口腔感覺好舒服!贊👍🏻 會再黎!

食材好多元化,除左打邊爐外,刺身、串燒都應有盡有!

火焰龍蝦海鮮煱
泰式生蝦刺身