2024-02-03 2909 瀏覽
🥘咖哩三重奏配蒜蓉包粒 $218有齊三種咖哩,仲有好多海鮮好足料,海鮮控必食,每款咖哩都有唔同海鮮同配菜要尋寶😂,配菜同海鮮都好吸汁,仲可以用蒜蓉包點埋咖哩😉個人覺得青咖哩椰奶味重甜甜地,入面有脆卜卜軟殼蟹🦀、茄子🍆,軟殼蟹撈青咖哩好好食👍🏻 紅咖哩最酸蕃茄味重似冬薩公,入面有蝦🦐、青口、魷魚🦑、菠蘿🍍,蝦煮到稔鮮甜😝,菠蘿加咖哩味道酸甜😂黃咖哩最辣同濃味,入面有扇貝🐚、炸龍脷柳、西蘭花🥦、薯仔🥔、天婦羅番薯🍠,炸龍脷柳肉滑外脆加埋咖哩汁惹味🌶️🦐大頭蝦冬蔭公湯 $128大頭蝦好正啖啖肉多蝦膏🦐,鮮味十足,冬蔭公湯重蕃茄味🍅酸同奶味重啲,好開胃好送飯亦加左香茅,微微辣🌶️,唔洗擔心會太辣,岩哂小辣人士😉🥦椰菜苗(馬拉盞) $98椰菜苗香帶油光,馬拉盞炒鹹香加惹味🌶️,亦可以揀飛天或者蒜蓉😆🍡泰式串燒(半打)$108串燒厚肉,沙嗲醬帶濃郁花生味🥜,甜甜地,略嫌串燒乾左啲,豬肉、鷄肉、牛肉各揀左2串😝🍋青檸茶 $34青檸茶荼味濃,唔會太澀解膩清新😆.🍹乳酸梳打$34乳酸味重,口感順滑,解辣之選🔥.✨餐廳以火山排骨同埋火焰燒雞為招牌,野食大碟,性價比高,岩哂一班人聚餐,座位闊落,牆上面仲有唔少色彩
🥘咖哩三重奏配蒜蓉包粒 $218

🦐大頭蝦冬蔭公湯 $128

🥦椰菜苗(馬拉盞) $98

🍡泰式串燒(半打)$108

🍋青檸茶 $34
青檸茶荼味濃,唔會太澀解膩清新😆
🍹乳酸梳打$34
乳酸味重,口感順滑,解辣之選🔥
✨餐廳以火山排骨同埋火焰燒雞為招牌,野食大碟,性價比高,岩哂一班人聚餐,座位闊落,牆上面仲有唔少色彩繽紛塗鴉
  • 咖喱三重奏