😌灣仔隱世拉麵,去試吓個檸檬拉麵,一試幾過癮😌▶️原身個湯都比較清澈,只係有啲檸檬喺側邊擺設,但我將啲檸檬篤爛咗之後,成個拉麵都勁好食,酸酸美味帶出成個拉麵嘅味道,因為嗰日都好熱食完之後勁舒服勁清爽!如果去呢間,我係推介食佢一個檸檬拉麵可以用完🍋🍜!回頭率🈵🈵🈵🈵🈵▶️每一間拉麵都係試佢個魚介湯底,一般都係濃味鹹味重定唔重,而呢一間預計湯底比較重屬於濃味唔太鹹,所以會飲佢啲湯,連埋拉麵一齊食,非常之滿足,加埋白雞肉,唔會搶咗啲拉麵味道,啱啱好!👌🏼回頭率🈵🈵🈵🈵▶️唐揚雞最估唔到,非常之好食,做得非常之脆,入面係完全唔乾,好多汁好嫩口,一定要用佢個檸檬唧滿成嚿雞,感覺雞味係更加Juice,你都推介唐揚雞👍🏼👍🏼回頭率🈵🈵🈵🈵🈵
😌灣仔隱世拉麵,去試吓個檸檬拉麵,一試幾過癮😌

回頭率🈵🈵🈵🈵🈵

回頭率🈵🈵🈵🈵