年三十晚,平時好多中餐廳都已經滿晒,所以我們一家人訂了灣仔的這間西班牙🇪🇸餐廳本身黎到係想試吓出名嘅豬手,點知店員話冇貨🤯招牌菜都冇貨我們是有啲失望🫠想飲生啤,又係無貨🫠唯有叫其他嘢食~🔺香炸蟹肉丸外層係吉烈,蟹肉丸炸至金黃香脆,內裡釀滿蟹肉絲,咬下去啖啖都係蟹肉😋🔺西班牙蛋餅 好有蛋香,入口鬆軟,內有薯仔粒、煙肉粒同芝士等,鹹鹹香香又幾好食😋🔺蒜片蝦我哋仲嗌咗麵包,點嗰充滿着蒜香嘅油😍蒜香味十足!每隻蝦都大隻彈牙🦐唯一冇預到的是呢個蝦有啲辣🥹(我唔食得辣)🔺豬鞍勁juicy~做到啱啱熟🔺西班牙海鮮飯🥘 食西班牙菜必須要叫的西班牙海鮮飯❤️一上枱就俾原隻魷魚吸引住,仲有大蝦、帶子、青口😋嘢食熱辣辣,特別滋味🤤配上特製sour cream,店員話可以選擇撈飯,味道層次更豐富🤩🔺鴨髀外皮炸到勁脆,鴨肉鬆軟🔺西班牙油條churros 啱啱炸起😌熱辣辣金黃香脆,外面脆,咬落又鬆軟,沾滿肉桂粉配朱古力或吉士醬都得食食落去又唔係好甜😆不知不覺間食咗好多總結嘢食都滿意👍🏻老闆友善同我哋傾偈👍如果下次想試豬手,可能先預訂吧!

唯有叫其他嘢食~

🔺香炸蟹肉丸

🔺西班牙蛋餅

🔺蒜片蝦
我哋仲嗌咗麵包,點嗰充滿着蒜香嘅油😍蒜香味十足!
每隻蝦都大隻彈牙🦐
唯一冇預到的是呢個蝦有啲辣🥹(我唔食得辣)

🔺豬鞍
勁juicy~做到啱啱熟

🔺西班牙海鮮飯🥘
食西班牙菜必須要叫的西班牙海鮮飯❤️

🔺鴨髀
外皮炸到勁脆,鴨肉鬆軟

🔺西班牙油條churros
啱啱炸起😌熱辣辣
金黃香脆,外面脆,咬落又鬆軟,沾滿肉桂粉
配朱古力或吉士醬都得食
食落去又唔係好甜😆不知不覺間食咗好多

總結嘢食都滿意👍🏻老闆友善同我哋傾偈👍
如果下次想試豬手,可能先預訂吧!

蒜片蝦
羊架