2024-05-12 201 瀏覽
買完手搖飲品見到隔離宣傳有芫茜皮蛋湯底火鍋任食!芫茜迷朋友即話要試!仲話夏天涼住冷氣打邊鍋,有另一番滋味!笑死我!為左佢的芫茜湯底,真係咩理由都搵到。我地六點半入到等左一陣就有位,環境又大又闊落,好坐。湯底有十款可供選擇,揀咗牛御品餐,靚牛配靚湯。#M9和牛、#高質牛小排、牛舌片,一口和牛,任叫任食,入口即化,牛肉味香,有驚喜,爽口彈牙唔韌。可以食到超正的日本宮崎縣A5和牛,好滿足。最重要都無漏單,出餐快。而我仍最愛海鮮為主,有大大隻鮮鮑魚,爽口彈牙,好食。鮮蝦及卜卜蜆都一樣好出色!特別係蜆,大大粒,無沙,鮮味十足!大愛!除咗落單食物,出面仲有不同的自助區・火鍋料食物區,一般丸類、菜類、菇類、等等。飲品區,一般罐裝飲品,選擇好多,總有一款岩你!仲可以配樓下的春陽茶事飲品,即可享折扣價$20一杯(原價需$30-39不等)。甜品及雪糕自助區,大推!自由配搭口味,份量自選,絕不能錯過!而雪糕仲要係haagen dazs,多款可選,好好味!抵食,性價比極高,台灣直送火鍋配料、地道夜市小食、精選海鮮及飲品等,款式豐富,以親民價格讓客人品嚐最原本最高質的台灣味道,值得欣賞及再來。

• 澳洲M9肩胛肉
  • 美國頂級肩胛肉