衝住碗芫荽拉麵黎, 餐廳用QR code落單, 拉麵可自選辣度同麻度👍有辣有唔辣, 任君選擇😎坐到bar枱位仲可以望到個廚房, 見到廚師炒野既鑊氣🔥🤣裝潢方面帶點鬼怪神秘感覺~🍜 ɴᴏᴏᴅʟᴇs· 芫荽辣麻辣味增拉麵 $110﹟成碗拉麵都鋪滿芫荽, 好搶眼🙊第一口當然要試左個湯底先, 真係幾濃厚🤩仲帶住滿滿芫荽香💚麵既軟硬度個人感覺剛好, 都掛湯☺️而舊叉燒肥瘦恰當, 厚切帶口感, 整得好入味夠軟腍又不失肉既香味👍麵中間仲有份量很多既爽口芽菜😙🍜 ɴᴏᴏᴅʟᴇs·味玉辣麻味噌拉麵 $100﹟因為本身唔係好食到辣, 2碗拉麵都係簡左唔辣唔麻, 更試到湯底既原汁原味🙊依碗湯底都係一樣咁正, 主要分別仲多左隻堅流心蛋🤤🐣一樣有舊份量足既叉燒同炒過黎既爽芽菜😛同麵形成口感對比🙌

🍜 ɴᴏᴏᴅʟᴇs· 芫荽辣麻辣味增拉麵 $110

🍜 ɴᴏᴏᴅʟᴇs·味玉辣麻味噌拉麵 $100