2024-04-19 23 瀏覽
原來荃灣都有好嘢食😋!仲要係好難得嘅濃味日式拉麵🍜!我揀咗🌶️辛肉碎拉麵,裏面有井肉碎,🍖火文豚肉,🥚味玉、🌿葱、竹衕,🍙海苔。湯嘅咸味調得啱啱好~最鐘意個🍳流心蛋!軟綿綿入口即溶,醃得好入味🤤!火文豚肉都煮到好腍,一啖湯一啖肉勁正🤩!櫻花蝦拉麵🍜材料包括🍤樱花蝦,🍖火炙豚肉,🥚味玉,🌿葱,竹筍同🍙海苔。有大量🦐櫻花蝦浸係湯裏面,令到湯底都散發着🌸櫻花蝦味,同拉麵一齊食好夾👏🏻👏🏻👏🏻!🍗香辣雞翼又脆又調味到舐晒脷,但拉麵實在太大碗⭕️,只可以食到一隻雞翼入肚😆,好想再食多幾隻都食唔到🤣🤣🤣🗻富士山柚子飲品樽身好靚,唔捨得飲,但🍊柚子味重,令人忍唔住一啖又一啖!🍹