響Openrice 搶購到牛大人限量1,500份嘅澳洲極上和牛120分鐘吃到飽買一送一優惠,跟餐仲有一份澳洲全血和牛一份😍🔸澳洲全血和牛🐮和牛片見到清晰嘅雪花紋理,薄薄嘅和牛片牛味好濃郁,肉質仲好柔軟🤤我哋今晚揀咗白玉酸菜鍋,湯底主要材料用五花肉、酸菜、大蔥熬製而成,味道溫和帶酸菜嘅酸味好開胃。🔸澳洲M9和牛牛丸🐮隨餐仲送每人兩粒和牛牛丸,牛丸結實彈牙牛味仲非常濃郁!😍完全唔需要點任何調味料🤤澳洲極上和牛套餐仲有好多其他牛肉嘅選擇,包括澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯一口牛肉粒、美國PRIME極級肩里肌、手切封門柳、安格斯牛小排等等,牛肉款式多之餘仲有豬、雞、海鮮、羊肉片,亦有台灣特色火鍋配料,好多選擇🤭等緊火鍋料熟嘅時候,仲可以叫啲台灣特色小食食住先😋 台灣腸、鹽酥雞,不過甜不辣就同平時食開嘅帶啲唔同喇。飲品款式都好多。120分鐘確實食得無咁趕,食物款式多到食唔晒,趁住今次牛大人嘅優惠,偶爾嚟放縱一下🤭 🐾貓奴足跡🐾🌐牛大人台灣火鍋吃到飽 (偉華中心) (沙田)📍沙田正街11-17號偉華中心2樓9A-9B號舖
🔸澳洲全血和牛🐮
澳洲M9和牛牛丸
🔸澳洲M9和牛牛丸🐮
飲品款式都好多。

🐾貓奴足跡🐾
🌐牛大人台灣火鍋吃到飽 (偉華中心) (沙田)
📍沙田正街11-17號偉華中心2樓9A-9B號舖
2024-04-10