2020-10-23 85 瀏覽
呢間lay back cafe &bar 真係好受歡迎,要去食飯既話一定要事先預約好先會有位,如果係walk in可能要等返一頭半個鐘以上😂好彩我地早左幾日訂位,入到門口會有店員同你確認,因為實在係太full了,預約左兩個人就得2個位,鋪頭有室外座位,室外座位先係最受歡迎既位置,我地就只訂到室內既座位,相對黎講,座位會比較擠迫一點點,可能係我地叫既野食多😂講下野食先啦~我朋友叫左個香蒜白酒露荀日本和牛粒繪扁意粉,我偷食左佢粒和牛,真係好好味,和牛味好重,吾係全熟既。我就叫左個明太子炸軟殼蟹忌廉扁意粉,呢個真係大推,炸軟殼蟹好夠脆口,食落隻蟹仲有膏,蟹味香濃😍明太子既味道同忌廉好夾,成個意粉都好好味,份量吾算太多,剛剛好。我地仲叫多左個小食拼盤,拼盤有好幾樣野食,有紫薯餅3個,炸芝士4粒,沙律,炸蝦2隻,菠蘿釀雞翼2串,大推既係菠蘿釀雞翼,好好味,菠蘿味吾會太重,加埋雞翼脆卜卜,真係好好味,下次再黎可以叫呢個黎食,真心吾錯~飲品方面我地叫左鮮打水果茶類,朋友叫既係士多啤梨玫瑰紅茶,我叫既係荔枝啤梨綠茶,我果杯好清甜,啤梨粒睇落係手打碎既,大小不一,真純手工制😂就係支飲管吸吾到上黎,ps杯

飲品方面我地叫左鮮打水果茶類,朋友叫既係士多啤梨玫瑰紅茶,我叫既係荔枝啤梨綠茶,我果杯好清甜,啤梨粒睇落係手打碎既,大小不一,真純手工制😂就係支飲管吸吾到上黎,ps杯邊粒荔枝真係好甜,裝飾得好靚又好飲。