2024-01-10 290 瀏覽
呢天同閨蜜行過屯門,就揾到間Cafe一試。內裡氣氛輕鬆,好適合閒聊。蒜片白酒蜆肉意粉,真心唔錯🍝!意粉煮得啱啱好,口感Q彈,蒜香撲鼻,仲有蜆肉咬落去彈牙得嚟鮮甜,食完之後仲想再黎!朝早起身嚟一份素早餐,芝士焗菇真係超级過癮,juicy得嚟滿滿嘅芝士香🌱。兩個女仔食落剛剛好,價錢平,飽肚又健康。仲有埋杯Americano,啖啖香濃嘅咖啡,飲完精神番晒嚟!跟手我哋叫咗個Earl Grey巴斯克Cheese Cake,味道似乎唔錯。唔算太甜,滑滑哋,伴隨住Earl Grey茶香,整體嚟講散發出優雅氣息,幾得意😋。總括,呢家Cafe提供嘅美食都幾有水準,價錢合理,仲有啲創新嘅菜式等你嚟發掘。屯門嘅朋友,不妨走嚟試下啦!🍽️🍵🍰