2016-04-17 1245 瀏覽
一直都想試下公司附近間“Running燒”韓式放題,今日終於有機會啦!趁收工約左班朋友聚會,擇日不如撞日,緊係要拉隊上去試啦!七點零鐘上到去,已見店裡人頭湧湧。喺食肆寒冬下,仲人氣爆燈,即刻令我對呢間餐廳的食物充滿信心!!“邪惡芝士排骨”,排骨係事先整熟左,宜家等緊芝士加熱熔左先,芝士香味撲鼻,令人垂涎欲滴,排骨食落有D似糖醋果隻,帶小小辣好腍好入味,翹埋芝士食,頓時令味覺充滿層次感。腸仔亦係我至愛之一,又係翹芝士食。烤爐邊仲有加左泡菜的蛋漿、牛油粟米、車厘茄  小食叫左“噴火炸雞翼”~落單時揀左小辣,一上枱香氣撲鼻,睇見已經令口水開始分泌啦,炸漿適中,雞翼好脆,甜酸醬非常惹味,好正!要再order   到左燒烤呢part,燒物款式選擇多,豬牛羊雞樣樣有,仲有比較少見的豬枕頭。海鮮種類亦有好多。落單時有限定食物的數量,本人就覺得幾好,讓客人每樣試下先,因為係放題,並無限定落單的次數,客人啱食就可以再點,唔使浪費食物。海鮮類,蝦、扇貝新鮮大隻,我地就點左幾轉燒完又燒 豬牛羊雞的肉就腌好左,烤熟後唔使醮醬汁都夠味,肥牛,牛仔骨、豬耳仔,豬大腸,雞翼就成為我地嘅至愛 。燒蔬菜,南瓜、菇類也是
邪惡芝士排骨
噴火炸雞翼
海鮮類,蝦、扇貝新鮮大隻,我地就點左幾轉燒完又燒
燒蔬菜,南瓜、菇類也是不錯的選擇。
最後再食埋個甜品~刨冰!亦有多款口味任君選擇!
間餐廳整體質素唔錯,服務態度亦好,下次會再黎!
2016-04-15
邪惡芝士排骨