2024-04-06 18 瀏覽
Deer Coffee (西貢)📍G/F, 25 See Cheung Street, Sai Kung放假同屋企人去西貢chill下,見到呢間cafe靚靚地同寵物friendly🐶🐱,就入去試下啦!店員好nice,入面有幾pairs(前衛)老人家,見佢地有講有笑,係一間好有人情味的小店🥰☺️🤍牛油果炒蛋多士 $62Hot Americano $5屋企人揀左個牛油果炒蛋多士做早餐,🥑牛油果好靚好新鮮,炒蛋又非常滑,配返個Americano,真係一個good morning!🤍蜜汁雞扒反蛋多士 $80Hot Rose Latte $23我自己比較大食,就叫左個蜜汁雞扒早餐。雞扒煎得好香口,加埋蜜汁甜甜地好開胃。蛋可揀炒蛋、太陽蛋同反蛋,我想食半生熟所以揀咗反蛋,夾埋多士食,好滿足☺️另外早餐可半價叫野飲,我就叫左杯熱的Rose Latte😋淡淡的玫瑰香唔會搶走咖啡味,推薦!🤍白汁蟹肉意粉 $88Apply Juice $14由於環境好舒服,我地坐下傾下偈又到lunchtime了🤭見有少少餓,再試埋佢個意粉,蟹肉好足料🦀,白汁香濃,唔錯唔錯。午餐我地都半價叫左杯apple juice,refr
Deer Coffee (西貢)

🤍牛油果炒蛋多士 $62
Hot Americano $5

🤍蜜汁雞扒反蛋多士 $80
Hot Rose Latte $23

🤍白汁蟹肉意粉 $88
Apply Juice $14
由於環境好舒服,我地坐下傾下偈又到lunchtime了🤭見有少少餓,再試埋佢個意粉,蟹肉好足料🦀,白汁香濃,唔錯唔錯。午餐我地都半價叫左杯apple juice,refresh下喉嚨同心情🍹

味道 🌟🌟🌟🌟🌟
環境 🌟🌟🌟🌟🌟