2022-12-11 618 瀏覽
今次去到沙田嘅新城市廣場,唯獨是 呢一間嘢冇人排隊 ,見到其他都排曬長龍, 所以我哋就入咗呢間試下~我哋叫咗個二人套餐~ 想食好少少嘅面就要加錢, 平均一個面大概百幾蚊左右~加錢試咗佢嘅喇沙配手撕雞,喇沙嘅味道偏淡,只係普通清湯再加啲喇沙味,感覺令人有啲失望,雖然雞嘅份量都比較多 , 不過都比較鞋口, 完全唔會想食😂另外叫咗個馬來蝦湯麵,由於冇加錢嘅關係,連配菜都少啲, 豆卜多少咗粒,感覺有啲孤寒😂都係普通蝦湯麵嘅味道,味道稍為清淡~唔覺得有咩特別覺得最好食就係沙嗲串燒,其實同普通出面嘅沙爹串燒差唔多味, 都冇咩特別之處,但係已經係幾樣嘢食入面最好味, 可想而知啲麵幾普通😂😂嘢飲都係不過不失啦,普通跟餐嘅嘢飲,雖然我哋加咗錢叫咗杯美祿暴龍可可, 不過都係普通美祿味道😂😂整體嚟講未必再幫襯,因為味道真係麻麻地,而且百幾蚊個麵唔期望係咁清淡,呢個價錢令人有啲失望,性價比低~#馬來西亞 #馬來西亞美食 #thaifood #thailand ##thai #油塘美食 #海南鶏飯 #海南雞飯 #雞飯 #喇沙 #香港特色 #香港美食指南 #香港美食 #食好d食平d #食評 #食好西 #食好d #

#馬來西亞 #馬來西亞美食 #thaifood #thailand ##thai #油塘美食 #海南鶏飯 #海南雞飯 #雞飯 #喇沙 #香港特色 #香港美食指南 #香港美食 #食好d食平d #食評 #食好西 #食好d #黃怪獸自家製 #黃怪獸覓食 #foodie #foodblogger #followforfollowback #foodiehk #hk #hkfood #hkfoodie #hk90s #叻沙

#想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食