2024-04-07 247 瀏覽
間中見人分享呢間餐廳嘅海鮮袋 終於去左試一試 全日供應 幾時都食到招牌菜🦐招牌海鮮袋第一步要揀幾多款海鮮😊分別有3、5、8款海鮮 或者全包宴mega combo第二步就自選海鮮啦 今次就揀左蜆、八爪魚仔、青口三款第三步就揀醬汁 一場嚟到就揀左signature卡疆蒜蓉汁店員會喺你面前拎住個大袋shake shake😇又有手套 圍裙仔比你 幾貼心海鮮沾滿醬汁 鹹鹹辣辣 非常惹味 都幾新鮮👍黑松露雜菌扁意粉好Creamy掛汁 黑松露非常多 亦幾香 意粉質感幾煙韌 食完唔會覺得有層油 醬汁各樣都拿捏得唔錯🍝飲品🍸有酒精類 mocktail等等特飲 仲有咖啡或茶Mocktail叫左杯Simple Kids 有益力多、蝶豆花、檸檬梳打等等 漸變層賣相靚 酸酸甜甜幾開胃解膩另外iced tea叫左Over the Moon 係蘋果桂花茉莉茶 清新有茶香

招牌海鮮袋

第二步就自選海鮮啦 今次就揀左蜆、八爪魚仔、青口三款
第三步就揀醬汁 一場嚟到就揀左signature卡疆蒜蓉汁

海鮮沾滿醬汁 鹹鹹辣辣 非常惹味 都幾新鮮👍