The Place

餐廳: The Place
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: The Place
資訊:

2024-02-06 1737 瀏覽
食自助餐當然首先第一時間就去左睇海鮮先啦❗️佢凍海鮮種類都算比較多,除左有啲青口、螺、凍蝦🐑🦐之外,佢仲有龍蝦🦞、長腳蟹同埋面包蟹🦀添😃我就試左隻龍蝦同面包蟹,龍蝦我就覺得麻麻地,啲肉有啲晦😵相反面包蟹就爆晒膏😆❗️啲肉都ok嘅另外仲有兩款生蠔可以任食,每次師傅每次每人會俾4隻,每款兩隻😃生蠔有一款都算飽滿肥美,但另一款蠔就麻麻地,勁細隻同偏晒,唔算新鮮,同埋有啲沙,食到尾好似有啲苦苦地😣所以拎左一轉就冇拎另外熟食方面唔算太多款,但值得一讚嘅係佢嘅鵝肝多士🦆每次師傅每人俾兩件,佢俾左一件勁大件❗️大件過塊多士😆😆所以有啲漏🤭另外仲有啲鐵板燒專區,有牛舌,牛排,雞翼...仲有啲清蒸海鮮:鮑魚、扇貝、海蝦仲有啲芝士釀蟹蓋、肉眼扒等等甜品方面都算幾多種類,有兩款榴槤甜品,一款係榴槤泡芙同榴槤千層酥😄榴槤泡芙我覺得榴槤味唔算重,但個外皮都算脆嘅比較起上黎我覺得榴槤千層酥好食啲❗️榴槤味比較香同埋有啲榴槤肉😆千層酥做得唔錯,好酥化😃另外仲有好多甜品同埋有Movenpick雪糕🍦添由於實在太飽試唔晒咁多野,$7××黎講我就覺得唔算太抵,自助餐總類唔算太多jan_foodie

自助餐當然首先第一時間就去左睇海鮮先啦❗️

另外仲有兩款生蠔可以任食,

另外仲有啲鐵板燒專區,有牛舌,牛排,雞翼...
仲有啲清蒸海鮮:鮑魚、扇貝、海蝦
仲有啲芝士釀蟹蓋、肉眼扒等等
榴槤泡芙我覺得榴槤味唔算重,但個外皮都算脆嘅
另外仲有好多甜品同埋有Movenpick雪糕🍦添

jan_foodie