2023-05-27 701 瀏覽
見到kkday買一送一咁抵,就想試下係未真係抵食得來又好味。 今次就試左個海鮮三式特盛晚餐。海鮮三式特盛晚餐包括:海鮮三式Shake Shake海鮮拼盤 (活鮑魚 3隻、小龍蝦 6隻、翡翠螺 4隻)前菜 1份:和風洋蔥柚子沙律/ 避風塘雞翼/ 避風塘雞軟骨/ 椒鹽粟米或秘製雞泡魚乾薄餅1份:海鮮派對/ 夏威夷風情味道:我地前菜就揀左雞翼,而pizza就各一份。食物味道比想像中好。服務:由於服務員不多(加埋整野飲嘅好似total兩個),所以服務需要耐心等待。但當有人來嘅時候,服務態度都唔錯嘅。而且海鮮盤話無晒螺,佢地就好主動整左個蒜蓉包俾我地,同用蝦來代替。所以服務方面都好主動。但食物來嘅時間就相對耐左少少。不過因為有mv睇,都可接。環境:酒吧式西餐

海鮮三式特盛晚餐包括:

薄餅1份:海鮮派對/ 夏威夷風情