走入餐廳,窗外海風輕拂,心情已經舒爽了一半!首先,蒜油蝦真係得意,鮮蝦彈牙香滑,滿滿的蒜香味,正!再嚟個香煎鵝肝,外皮脆口,裡頭滑溜得嚟未膩口,簡直是味蕾的享受。至於呢個三文魚他他,魚肉新鮮冰涼,不過味道真係可以再夠晒勁少少。提提大家,波士頓龍蝦墨汁意粉唔可以錯過,龍蝦鮮甜,同墨汁意粉夾埋真係正!和牛肉質鮮嫩,每一啖咬落都滿足,肉味夠香,嗰個燒焦香真係正!巴斯克蛋糕配紅莓雪芭,這個組合清新得嚟,甜而不膩,真係掃尾佳品。最後呢,朱古力心太軟就真係雪上加霜,流心朱古力同雲尼拿雪糕嘅組合,味道層次分明,朱古力愛好者千祈唔好錯過!食完嗰陣,真係心滿意足,開開心心咁散步返屋企。下次再黎,我一定會試下其他菜式架!🍤🍮🥩