2020-01-10 154 瀏覽
老公突然想食海南雞,但我又想食咖喱喎,之後突然諗起屋企附近呢間孖寶,除咗海南雞係佢哋嘅主打之外,咖喱都做得唔錯😬😬裝修簡簡單單,做街坊生意居多,所以店員都好Nice👍老公揀咗海南雞套餐,仲送埋自家煲嘅南瓜雞腳紅蘿蔔湯,飲得出冇加味精👍👍醬汁做得唔錯,海南雞亦都夠滑夠鮮味,唔會太肥所以連皮食都OK😛😛碟生菜好大呀,仲有蠔油,蠔油生菜就最夾啦☺☺最值得讚嘅係個油飯,乾身得來一啲都唔油,反而多咗一份清香,仲要好大碗,大男人都夠飽啊!咖喱牛肉分量很多,唔會辣,適合大人細佬😌轉油飯都係加兩蚊. 抵呀😝😝跟餐仲有豆漿,咖啡奶茶,真係中西合璧🤪🤪涼拌雲耳$20 好大碟呀,用咗大量僵,又幾特別喎,睇返個價錢真係抵食,如果唔太肚餓的話叫兩個餐三人食到非常足夠,多咗個飯堂選擇🤣🤣

裝修簡簡單單,做街坊生意居多,所以店員都好Nice👍

跟餐仲有豆漿,咖啡奶茶,真係中西合璧🤪🤪