直入重點京蔥牛肉包(跟餐)超爆難食  首先包唔夠熱  皮一啲咬口都冇  好似搵水浸過咁  牛肉餡太鹹  重點既京蔥去左邊?????消失左   擔擔麵勁難食  麵淋到好似一夾就斷  成pat野好似食過再嘔番出黎咁   成晚也唔知食緊乜  湯底你可以想像成公仔麵湯底加啲辣油  眯埋眼食你會以為個面係啲(水味)湯到浸左三日  蔥油撈麵(唔記得係咪咁)又係超難食  唔知佢啲麵係咪全部都煮左三日  全部都一pat野咁    你見張相就知  味道簡直係我食過最難食既野   成個麵都變左黑色但係唔知點解神奇地一啲鹹味都冇  隔離一粒粒係冬菇  唔知點解有陣魚腥味  仲有啲發臭蝦米  成碟野好似隔離有個尋晚食完魚既人嘔係你隔離咁  以為主食整得差  甜品應該點都冇死  點知又係另一個巨伏  成碗野淡茂茂  唔夠甜唔夠酒糟味  成碗野充斥住啲丸子既糯米味  極度懷疑佢地將兩樣野一齊煮  好似飲緊一碗糯米粉沖開既水  好難食  食左3啖已經食唔落  要過附近甜品舖洗口-係佢既食物面前 服務態度奇差都已經唔算一個缺點 waiter全部反應慢 甜品唔識後上 -價錢唔講啦 因為幾平都唔會叫你去 ~
直入重點

鎮江肴肉
雞絲粉皮

京蔥牛肉包

京蔥牛肉包

京蔥牛肉包(跟餐)

擔擔麵

擔擔麵

蔥油拌麵

蔥油撈麵(唔記得係咪咁)

小籠包

酒糟丸子

價錢唔講啦 因為幾平都唔會叫你去 ~

• 冇  唔好去