2020-11-26 148 瀏覽
今日女朋友生日,去呢間之前黎過嘅餐廳,想食返好耐但冇機會食,終於有機會黎。 一黎到會要你先量體溫之後上一層食 因為有訂枱所以好快就入得。叫左個牛油果醬煙三文魚沙律,美式搖搖海鮮盤,極黑安格斯牛魔王肉眼同一杯Mojito。牛油果醬煙三文魚沙律有超多牛油果醬一啲都唔手軟,食落清爽同淡淡嘅牛油果味,啱哂中意食牛油果嘅健康一族。而個肉眼扒亦都好大塊 一黎黎到就聞到好香嘅燒肉味,因為係慢煮方法所以冇得擇幾成熟,食落肉嫩多汁又軟腍😋,一啲都唔老,連唔多中意牛嘅女朋友都食左好幾塊。個美式搖搖海鮮盤嚟到嘅時候會當住你面係個袋搖勻再倒出個碟到。一倒岀黎個下已經聞到好濃嘅龍蝦汁,裏面有成5種海鮮,夠果多樣化連個粟米都索哂啲汁好夠味😋。最後杯Mojito 味道偏甜但酒味唔高 冰冰涼涼,飲落都幾舒服,適合女仔飲。環境方面,燈光較暗幾有情調,幾啱用黎打卡😂但今次坐左係幾張大枱附近,所以比較嘈。總括而然都幾滿意,我同女朋友都食得好滿足😋
MOJITO
極黑安格斯牛魔王肉眼