2023-08-27 120 瀏覽
西班牙風味餐廳,環境都特別雅致,好適合兩個人撐枱腳💕叫咗兩個dinner set + dessert,好滿足先係一個pre-set 既combo,漂亮嘅擺盤好有情調 - 🍞芝士松露醬薄多士Truffle Cheesy Bikini :好驚喜,脆卜卜既多士中間軟綿綿夾著芝士和松露醬,多重口感🥗巴馬風乾火腿季節沙律Parma Ham Seasonal Salad:薄薄既巴馬風乾火腿肉質軟嫩,啖啖咸香,配合新鮮嘅蔬菜,好有層次感🥣再飲碗蘑菇湯暖暖胃主菜一個係🍝🦞龍蝦汁西班牙海鮮燉飯Seafood Paella in Lobster Broth配料好豐富,有🦐🐟🐙🦑Tiger Prawns, mussels, surf clams, jumbo scallops, squid, chicken and iberico chorizo而且新鮮有海水味,龍蝦汁真材實料,好惹味,意大利粉粒粒分明,有咬口另一個叫左🥩香烤澳洲西冷牛扒伴忌廉薯蓉及炒迷你波椒Grilled AUS Sirloin Steak我地要左medium rare, 火候控制得唔錯, 西冷牛扒外表烤得呈褐色, 有美麗既網紋, 切開裏
西班牙風味餐廳,環境都特別雅致,好適合兩個人撐枱腳💕

叫咗兩個dinner set + dessert,好滿足

🥣再飲碗蘑菇湯暖暖胃

主菜一個係🍝🦞龍蝦汁西班牙海鮮燉飯

另一個叫左🥩香烤澳洲西冷牛扒伴忌廉薯蓉及炒迷你波椒
Grilled AUS Sirloin Steak
我地要左medium rare, 火候控制得唔錯, 西冷牛扒外表烤得呈褐色, 有美麗既網紋, 切開裏面,中間呈鮮紅色, 肉質軟嫩多汁,香醇濃郁,肉香十足!叫大size 兩個人share 食岩岩好~

🍫西班牙炸油條,Churros 外酥內軟,有大量肉桂粉,再沾巧克力醬~ 好有外國掃街嘅感覺啊!

再叫左餐飲
+$28 Sangria😳