2017-12-22 96 瀏覽
去左KCP間LEON買聖誕禮物,之後約左女友喺九龍城食聖誕飯。九龍城出名就係泰國菜,不過要黎做聖誕飯好似唔多夾,所以又喺網絡大神到搵飯開了。搵到間食意大利菜,好彩去到又有位。環境幾好, 唔嘈,其實我麻麻地食飯地方播歌。未叫野食先上包,餐包好軟熟,唔係石頭,再加埋牛油搽上去就熱溶,入口味道一流!蒜蓉包都係好軟熟,好香好夠蒜蓉味,唔係得個樣。叫完野食先黎魷魚圈,炸粉唔厚,熱辣辣再配新鮮蕃茄醬,完全無哂熱氣既感覺。個pizza唔厚,啲邊位又脆,芝士仲可以拉到好長,味道唔錯。份牛扒份量都唔少,5成熟都無血水出,好淋好易切,肉味好濃!值得推薦。最後甜品到Apple Crumble,佢甜得黎唔會蓋過左蘋果既味,焗完蘋果一啲酸味都無,唔錯!

Deep-fried Calamari Rings

Halian Pizza

Grilled USDA Prime Sirloin Steak

Apple Crumble
2017-12-21
Deep-fried Calamari Rings
Apple Crumble
  • AppleCrumble
  • GrilledUSDAPrimeSirloinSteak
  • Deep-friedCalamariRings