話你知,我喺Milu Thai嘅一頓飯就真係值得推介!起頭,當然係嚟勁辣火山排骨🌋,每次想起嗰爽滑肉質都令我流口水。拎住手套撕開個排骨,肉香四溢,邊款似樣辣椒油班隔,一啖下去,簡直係惹味到爆!味蕾即刻feel到嗰種意猶未盡嘅感覺,辛辣入味,啖啖肉香。再嚟,個咖喱三重奏🍛,三種口味一次過滿足嗮我對咖哩嘅渴望,攪拌開,海鮮晶瑩剔透,汁色金黃翠綠,令人欣賞到唔同咖哩嘅獨特之處。至於芒果糯米飯嘅部分,嗰個芒果鮮甜得嚟唔膩口,同香Q嘅糯米飯搭配得天衣無縫。講到最後,馬拉盞炒通菜就真係清新脆口,完美俾人消解嗰啲美妙嘅油膩感。佢嘅嘢食有種平易近人又驚喜連連嘅感覺,真心推介俾想齊齊分享一盤好嘢嘅朋友,泰式風味🥥🌶🍍喺呢度絕對唔會令你失望!