2021-08-20 106 瀏覽
不嬲都好鍾意定期就嚟葵廣搵好嘢食,係人都知呢度啲小食又好食又平,我心目中最好吃的泰式炒金邊粉🤩就係呢間曼菊泰國料理,之前成日都喺度食嘢,不過都好少會推介下!今日就喺OpenRice打下好評先👍🏻今日叫咗呢個牛肉船河呢個牛肉船可嘅牛肉湯好濃郁!真係好香濃嘅牛肉味!係飲得出用咗好豐富嘅牛肉食材去烹調嘅牛肉湯!呢度嘅牛丸亦都非常出色,冇諗過呢個牛丸會咁好食😌睇落去平平無奇嘅牛肉船河,本身都冇乜太大期望,但係真係會越食越滋味!!另外仲叫咗呢個泰式金邊粉,泰式金邊粉炒得好香,而且好乾身非常啱火候!而且味道都好香濃,好有泰國風味!金邊粉非常爽口彈牙!重點係超級多豬肉碎,一啲都唔孤寒!!性價比超高嘅一個泰式金邊粉😌😌

今日叫咗呢個牛肉船河