2024-05-01 69 瀏覽
最近聽到朋友同我講話佢食過一個好抵食嘅任食火鍋,仲要係泰式添好似好少見到,所以今日就等我去試吓啦叫咗個泰.初夏之雞煲 +牛板腱火鍋放題首先入座前就揀選湯底先叫咗個椰汁雞湯底同埋芫荽皮蛋湯底椰汁雞湯底係酸酸地好開胃好清新芫荽皮蛋湯夠正宗雖然係任食,但係啲牛肉都好新鮮顏色超靚 而每一次落單店員都送足夠嘅份量俾我哋肉類就係經手機落單仲有好多唔同種類嘅特色飲品同埋熟食添呀精選牛板腱 澳洲250日穀飼卡樂Beef 兩種牛都好有牛味 肥瘦均勻牛胸爽比較少見好特別 開頭以為佢係肥膏 原來食落係好爽脆架 充滿豐富嘅骨膠原西班牙栗心豚肉片 - 豬嘅味道都好濃郁仲可以任叫酒嫩雞件 不過太多嘢食我哋冇叫到大堂外面仲擺放咗自助任食區 有各種蔬菜丸類 選擇好多特色飲品方面,我哋叫咗青檸梳打 凍檸茶 龍眼冰 仲有榴連雪香全部製作都係好有誠意架 都好好飲🤤熟食方面叫咗串燒有牛豬雞選擇 仲有泰式豬手 炸各種丸類個豬手滷得好入味,腍晒好味 串燒都好有特色泰式雞煲個味道同傳統嘅雞煲唔同係有啲酸酸辣辣 幾開胃雞煲都係可以任食㗎😍😍再唔夠,仲可以再出去自助區嗰度攞香茅茶泰式甜品、炸物 、西式甜品、仲有好多唔同款嘅雪條可供選擇

叫咗個泰.初夏之雞煲 +牛板腱火鍋放題

首先入座前就揀選湯底先叫咗個椰汁雞湯底同埋芫荽皮蛋湯底
椰汁雞湯底係酸酸地好開胃好清新
芫荽皮蛋湯夠正宗

雖然係任食,但係啲牛肉都好新鮮
顏色超靚 而每一次落單店員都送足夠嘅份量俾我哋

有各種蔬菜丸類 選擇好多

全部製作都係好有誠意架 都好好飲🤤

熟食方面
叫咗串燒有牛豬雞選擇 仲有泰式豬手 炸各種丸類
個豬手滷得好入味,腍晒好味
串燒都好有特色

泰式雞煲個味道同傳統嘅雞煲唔同
係有啲酸酸辣辣 幾開胃
雞煲都係可以任食㗎😍😍
雞煲

再唔夠,仲可以再出去自助區嗰度攞香茅茶
泰式甜品、炸物 、西式甜品、仲有好多唔同款嘅雪條可供選擇
好豐富 真係要餓幾日唔食嘢先得呀😂

啲嘢食嘅質素真係好高,款款都好味
店員嘅服務好好會不時為客人加湯底
收走啲碗碟嘅速度亦都好快
值得encore!
雞煲