泰國街頭地道「火山排骨🌋」😍上菜嗰吓真係夠晒震撼😲,幾舊巨大排骨成座山高度差唔多到下巴😝首先份量多到足夠四個大人食,餐廳供應手套比客人用手撕開一件件排骨,碟中有好多酸酸地微辣嘅醬汁,建議食之前再淋多一次上面,非常惹味!排骨肉汁豐富而且唔少肉,好嫩滑!「青咖喱軟殼蟹」配蒜蓉包 🤤青咖喱一定係落咗好足料去煮,咖喱汁好濃。軟殼蟹有四至五件,好入味又炸得夠脆卜卜。蒜蓉包焗到又脆又香。😍「菠蘿海鮮炒飯」有心思地用半個菠蘿去裝著啲飯,有鑊氣炒飯又足料飯量唔少,我諗4個大人都唔使就著食!食到底仲有菠蘿肉可以刮出嚟食😁「生菜肉碎包」肉碎好多,鹹酸辣味調校得啱啱好,包生菜嗰陣唔使就著就著,包大大舊食就啱啦!🥬🐖「椰菜苗」(馬拉盞)師傅用咗好多馬拉盞來炒椰菜苗👏🏻鹹鹹地辣辣地,椰菜苗新鮮唔會有苦澀味,正👍🏻「泰式奶茶」「菠蘿梳打」「珍多冰」係我最鍾意飲嘅泰式奶茶味,茶味濃郁,帶少少甘甘地味道👍🏻菠蘿梳打冰涼解暑,甜甜地好好飲。🍍姐姐杯珍多冰藍色都幾特別,問姐姐好唔好飲佢話多椰汁好好味。3大1小平均消費約$200
泰國街頭地道「火山排骨🌋」😍

「青咖喱軟殼蟹」配蒜蓉包 🤤

「菠蘿海鮮炒飯」

「生菜肉碎包」

「椰菜苗」(馬拉盞)

「泰式奶茶」「菠蘿梳打」「珍多冰」
係我最鍾意飲嘅泰式奶茶味,茶味濃郁,帶少少甘甘地味道👍🏻

菠蘿梳打冰涼解暑,甜甜地好好飲。🍍

姐姐杯珍多冰藍色都幾特別,問姐姐好唔好飲佢話多椰汁好好味。

3大1小平均消費約$200
火山排骨