2023-07-19 252 瀏覽
其實一向都係三田忠實粉絲,不過一直都私藏,冇認真分享過,今日決定同大家開心share ❣️一人套餐沾麵(中)一人套餐會有齊主食、小食同飲品。第一次食既話推介點呢個餐🫶 選左最經典既濃香豚骨魚介沾麵😍 麵既份量有幾個size, 除左特大,其他都一樣價錢,所以跟返胃口揀就好了☺️沾麵係粗麵底,彈牙得黎有咬口!呢個質地既麵掛湯真係一流😭😭 湯底有濃濃既豚骨味,再加上魚介幾分既鮮甜,配上沾麵鹹度剛剛好🤗食到尾記得要叫店員幫手加湯😬飲左一啖就返唔到轉頭😆炸雞(3件)係拎左日本唐揚協會金獎既炸雞!外皮香脆,肉質嫩滑,必食🫡辛辣沾麵(小)朋友就點左辛辣沾麵,惹味得黎唔會蓋過晒本身豚骨魚介湯底👍明太子沙律醬薯條另一款推介必食小食😝我每次來都一定會食,幼薯炸得十分香脆,但不會過分油膩,配上明太子沙律醬好清新🎉

一人套餐
沾麵(中)

食到尾記得要叫店員幫手加湯😬飲左一啖就返唔到轉頭😆

炸雞(3件)
係拎左日本唐揚協會金獎既炸雞!外皮香脆,肉質嫩滑,必食🫡

辛辣沾麵(小)
朋友就點左辛辣沾麵,惹味得黎唔會蓋過晒本身豚骨魚介湯底👍

明太子沙律醬薯條