黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (棉登徑)
2024-05-16 35 瀏覽
今日係尖沙咀行街,又好掛住日本嘢食,所以就嚟咗黑門水產啦入邊嘅裝修真係好有日本style ,嗚啊又好掛住日本啦一場黎到,梗係要試下佢最出名既海膽蟹味噌甲羅燒啦!燒之前職員特登俾我哋睇,好足料啊,簡直係未燒都已經想食職員就喺我哋張枱開咗個Gas爐燒,一路燒啲味一路出燒完之後,哇真係不得了,即刻同朋友一人一塊餅畢黎食,蟹膏既鮮,海膽既甜😋另外嗌咗個黑松露燒白汁帆立貝,其實呢黑松露份量就好多嘅,但係我就略嫌佢搶咗帆立貝嘅鮮味啦黑鮑海鮮卷,呢度樣樣菜都真係啱相機食先,擺盤好細心,呢個海鮮卷除咗有鮑魚,仲有魷魚、三文魚、吞拿魚等等,一次過滿足晒我嘅慾望🙌🏻另外仲有明太子炒飯,辣辣地幾好食佢嘅串燒都做得10分唔錯,我最鍾意食就係牛肉金菇卷啦,牛肉上面個醬超級惹味!!我哋6:00去食, 8:00走嘅時候都已經坐滿晒人了,所以建議大家記得book位
今日係尖沙咀行街,又好掛住日本嘢食,所以就嚟咗黑門水產啦

入邊嘅裝修真係好有日本style ,嗚啊又好掛住日本啦

一場黎到,梗係要試下佢最出名既海膽蟹味噌甲羅燒啦!
燒之前職員特登俾我哋睇,好足料啊,簡直係未燒都已經想食
職員就喺我哋張枱開咗個Gas爐燒,一路燒啲味一路出

另外仲有明太子炒飯,辣辣地幾好食