2023-11-12 1591 瀏覽
今晚車車去左沙田買d野順便食埋飯, 經過烤肉店聽到d燒肉嘅聲就好想食燒肉, 即刻入去試下先! 餐廳環境幾大無油煙味, 坐得幾舒服! 我地點左一個馬場洞特選韓豚配牛肉套餐同韓牛屠夫特選牛扒, 更有店員幫我地燒, 非常貼心, 成餐飯都勁滿足勁飽肚!⭐韓牛屠夫特選牛扒馬場洞特選韓豚配牛肉套餐E個Set有韓國豚肉同牛肉, 相當豐盛, 擺盤又靚, 打卡不錯⭐韓國豬肩肉韓國嘅豬肩肉通常味道濃郁而且質地柔軟, 燒完之後包埋菜食, 清爽又好味⭐雞腿肉口感多汁鮮嫩, 啖啖肉⭐極級霜降牛肉雪花好靚, 油脂分怖平均, 入口油香滿滿, 就咁食已經好正, 配少許wasabi風味更佳⭐牛隔肌口感鮮嫩, 肉味濃郁⭐豬五花肉五花肉肥瘦相間望到都正, 外皮燒至微脆, 入口油脂爆滿, 配上生菜同泡菜同食超惹味⭐招牌炸雞食韓國野又點少得炸雞, 酥脆嘅外皮加埋多汁嘅雞肉, 作為燒肉嘅間場不錯⭐香桃梳打⭐荔枝梳打

⭐韓牛屠夫特選牛扒
馬場洞特選韓豚配牛肉套餐
⭐韓國豬肩肉
⭐雞腿肉
口感多汁鮮嫩, 啖啖肉
⭐極級霜降牛肉
⭐牛隔肌
口感鮮嫩, 肉味濃郁
⭐豬五花肉

⭐招牌炸雞