招聘中
$15,000
月薪
2024-01-02 369 瀏覽
沙田嘅台灣料理話多唔多,話小唔小🤣但我鍾意呢間性價比勁高😙份量又多,仲包埋野飲添🤍只要係門口叫完,入去等食就可以了🤤店員會送埋嚟的!🧊椒麻微辣豬柳豬柳係一口size 😙連要咬開都唔洗🤘🏻鍾意個豬柳辣得嚟又甜甜地咁🥰又唔算太咸,撈飯食就啱唒啦!😼咁嘅價錢再包埋野飲都幾抵食~🧊台灣鐵路大排骨小胖嘅大排骨唔係炸嘅😍因為怕炸嘅會好溜😅似燒/煎的!唔會燒得太乾!好易咬得開,仲甜甜地嘅😋配埋一大碗麵😂勁大碗,差啲食唔唒!麵上面仲有啲滷肉粒粒😚麵質都幾煙韌!🧊虎咬雞刈包叫左兩個唔同嘅刈包,鍾意食雞多啲🥰除左雞之外,仲會有埋其他嘅配料,又幾好食喎😛🧊虎咬豬刈包兩個刈包嚟講,我比較鍾愛食雞嗰個多啲!😗因為呢個感覺上比較肥🤣相對上冇咁多餸😗🧊芙香蘋果茶呢個幾好飲😍甜甜哋,又唔太甜😆好香蘋果味,又唔係好假嗰個嘅蘋果味🍎幾好👍🧊冬瓜茶最初以為會係凍飲🤣嚟到先知係熱飲嚟🤣不過比我想像中甜!如果冇咁甜就更好😼不過冬天飲杯熱辣辣嘅野飲都幾舒服🥰性價比:8/10好食程度😋:8/10回頭指數💓:8.5/10

🧊椒麻微辣豬柳

🧊台灣鐵路大排骨