之前見到朋友喺Facebook share呢間餐廳, 而剛巧好姊妹生日, 咁就揀咗喺呢度慶生啦.同好姊妹食飯, 話題當然係無窮無盡啦. 呢度原來係不設時限 , very good la, 我地可以盡情咁傾成晚, yeah ! 蟹肉雲吞配牛油黑松露大蒜, 雲吞個size好大, 入面嘅蟹肉好足, 皮薄餡靚, 真係啖啖都好滿足!紅菜頭"沙律"伴法式酸奶油, 呢碟個賣相幾靚, 一片片紅菜頭卷到好似朵花咁, 仲有好多泡泡呀! 旁邊嘅汁小小酸, 加埋紅菜頭, 好醒胃, 雖然第一次食, 我地都好like呀, 仲搞到爭食添, 如果份量再多d就好喇, 而呢碟已經成為我嘅favor喇.脆鱗馬頭魚, 好得意, 真係好得意 . 估唔到佢嘅外表普通, 但係, 切落去時, "索索"聲, 好得意, 原來脆嘅聲係咁樣嘅. 魚下面放了些豆和雜菜, 令到汁和魚件分開, 魚嘅鮮味和質感仍保留得很好哩. 香濃朱古力軟糕, 旁邊加上雪糕, 有d似心太軟, 但又唔係心太軟. 朱古力味好重, 啱哂好姊妹呢個朱古力人.傾足成晚, 真係快樂不知時日過, 好開心. Happy Birthday to my best friend!

同好姊妹食飯, 話題當然係無窮無盡啦. 呢度原來係不設時限
蟹肉雲吞配牛油黑松露大蒜
紅菜頭''沙律''伴法式酸奶油
脆鱗馬頭魚
脆鱗馬頭魚, 好得意, 真係好得意
香濃朱古力軟糕

2016-03-24