2020-02-11 27 瀏覽
之前成日都同朋友去Mee... lemongrass 但自從肺炎單野之後 出街食都少左好多😔今日終於食返餐好野💕必嗌既海南雞飯水準依然好味 啲中湯都係飲唔停口🤤但今次想試多啲未試過既野 所以嗌左好多小食!最出色係牛柳粒☺️鐵板上keep住都係好熱 牛柳粒好香 唔會乾唔會硬 食到唔停口!但唔知配菜個啲一粒粒綠色係啲咩 所以冇食到馬拉盞芥蘭都值得試下 佢唔會好辣 岩我呢啲唔係好食得辣既人食!但唔中意食芥蘭既人千奇唔好嗌 因為佢炒完啲芥蘭味都係一樣好重...同埋份量大概兩個人食差唔多 幾抵食而甜品我叫左椰汁西米糕 如果中意甜啲既椰汁西米糕就唔建議嗌 因為佢比平時食既西米糕黎講唔算甜 偏健康少少 可以因口味而決定試唔試!而野飲叫左伯爵珍珠奶茶+蘋果茉莉茶 如果二揀一..個人比較推薦蘋果茉莉茶多啲 清啲香啲