今日同男朋友去元朗行街,去左形點I覓食。最後揀左「One & A Half」🤩店員安排左外面位置比我哋👇🏻夜晚好有氣氛!每張枱都放有一隻小燈座,感覺昇華咗呢到用QR Code落單,方便快捷,適合我呢啲唔敢講野既人🤣🤣我哋叫左2個主菜、2杯野飲、1個小食👇🏻1️⃣大蝦油漬蕃茄香草軟芝士意大利粉味道🌟🌟🌟🌟賣相🌟🌟🌟🌟食後感:芝士味唔太濃唔會覺得好油膩,味道幾似肉醬意粉🤣可能因為我中意食肉醬意粉,所以覺得好正,廚師勁細心,啲蝦已經剝左殼,咬走個頭同尾就食得👍🏻👍🏻2️⃣日本味噌慢煮和牛面頰配蒜香薯蓉味道🌟🌟🌟🌟賣相🌟🌟🌟🌟食後感:薯蓉配左蒜之後勁好食😍😍同埋好creamy!!如果有得單點薯蓉一定會叫多份🤩牛面頰唔會好難咬,口感超正,不過味道我未到好中意(但男朋友力讚😂)3️⃣黑松露炸薯條味道🌟🌟🌟🌟賣相🌟🌟🌟🌟食後感:同出面黑松露薯條唔同就係佢哋比左勁大兜黑松露醬可以條條薯條都點好多醬!同埋係幼薯條🍟比起粗薯條好食好多👅4️⃣士多啤梨梳打5️⃣3.6牛乳奶昔味道🌟🌟🌟賣相🌟🌟🌟食後感:士多啤梨梳打味道濃郁,鍾意士多啤梨嘅可以嗌杯試下!3.6牛乳奶昔好重雲呢拿味,啱曬我呢啲中意食甜野嘅人士!整體嚟講,全間餐廳嘅
今日同男朋友去元朗行街,去左形點I覓食。
最後揀左「One & A Half」🤩
店員安排左外面位置比我哋👇🏻夜晚好有氣氛!
每張枱都放有一隻小燈座,感覺昇華咗

我哋叫左2個主菜、2杯野飲、1個小食👇🏻
1️⃣大蝦油漬蕃茄香草軟芝士意大利粉