2021-04-25 152 瀏覽
其實前後去左兩次,唔想好似刷篇數咁決定一次過第一次去係二人世界,本來係坐室內,但對我尼講太焗同暗 所以睇下可唔可以換出面,開頭都話唔得既因為出面都有人卜左,後尾好似有人cancel左!yeah, lucky! 亦都麻煩晒店員,咁忙都仲要幫我地安排!養生茶,幾好飲,可以清走油膩感 多款選擇!尼間係我食過香港既fish chips 排頭三位!一啖唔油,鬆脆而且魚肉大大舊無縮水,仲啖啖肉熱辣辣,無腥味!!!唔藥水又打卡able 和牛意粉,一口牛真係vip! 因為尼次咁好既經驗,所以一班好友再去!先講,狀態唔夠好唔好亂試signature cocktail, 因為我就係行完山太攰,離場就wing左,店員都好好比我抖多陣先行,又主動問洗唔洗比杯水我,真心感謝同魚到爆呀我軟腳蟹burger ,香脆可口,薯條正好食好食三文魚pizza, 岩晒一班人,醫肚又好味又好分黑松露意大利飯,夠味夠香,好食饟雞翼!過引!!一班人點少得拼盤,份量我估兩人至四人最好分,全部送酒都一流!坐戶外其實有點小危機,夏天樓上可以滴水咁就... 所以就尼夏天,戶外要唸唸點樣可以唔影響食野飲野唔會『滴花個妝啦』
其實前後去左兩次,唔想好似刷篇數咁決定一次過

養生茶,幾好飲,可以清走油膩感 多款選擇!

唔藥水又打卡able

和牛意粉,一口牛真係vip!

因為尼次咁好既經驗,所以一班好友再去!

軟腳蟹burger ,香脆可口,薯條正

好食

好食

三文魚pizza, 岩晒一班人,醫肚又好味又好分

黑松露意大利飯,夠味夠香,好食

饟雞翼!過引!!