❤️情人節/節日慶祝諗掂去邊度食飯未?❤️未諗到嘅不妨試下我早幾日試過既呢間高質西餐丫😍餐廳位於商場頂層,入面用左好多-串串既燈飾去佈置,驟眼睇落好似好多星星喺頭頂咁,好有feel 🤩加上仲有塊落地大玻璃可以俾你俯瞰到街外繁華嘅夜景,夜晚過嚟都真係幾浪漫架🌹我地食左:👉🏻✨Caesar Salad✨ $108Add ✨Parma Ham ✨ + $48酸酸甜甜嘅醬汁伴上清爽、爽脆嘅沙律菜同充滿鹹香既巴馬火腿真係好夾,感覺好開胃🤤✨Crab Cakes✨ $138蟹肉餅外皮炸到超級酥脆,內層充滿住滿滿鮮香甜美既無殼蟹肉,口感豐富又有層次😍✨Lobster Bisque✨ $138呢個🦞龍蝦忌廉湯既龍蝦味真係濃到一個點🤩鮮味到不得了!加上入面仲有粒鮮蝦炸雲吞,浸滿晒湯汁一齊食真係正到冇朋友🤩✨Iberico Pork Rack✨ $238呢個用慢煮方法烹調而成嘅豬鞍扒好大塊🤩肥膏唔多,肉汁超多;肉味超濃冇騷味,唔嚡唔韌仲好有彈性👍🏻配菜有好colorful既雜錦蔬菜同軟滑薯蓉,好食飽肚之餘仲要幾睇得😬✨Lobster Tail Seafood Risotto✨ $288呢個烤波士頓龍蝦尾海鮮意
❤️情人節/節日慶祝諗掂去邊度食飯未?❤️

未諗到嘅不妨試下我早幾日試過既呢間高質西餐丫😍

我地食左:👉🏻

✨Caesar Salad✨ $108

Add ✨Parma Ham ✨ + $48

✨Crab Cakes✨ $138

✨Lobster Bisque✨ $138

✨Iberico Pork Rack✨ $238

呢個烤波士頓龍蝦尾海鮮意大利飯入面除咗主角甘甜彈牙既龍蝦尾之外,仲有埋原粒帶子、青口、八爪魚等海鮮配料,樣樣有d,用料夠哂豐富❤️

至於質感濃稠、粒粒分明好有咬口既意大利飯吸收曬充滿鮮味既海鮮精華之後,鮮香味美,真係好食到停唔到口😍

✨Tiramisu✨ $108

不得了,佢個樣同個擺盤都好精緻,,小妹見到即時心心眼😍

Tiramisu上面放咗好多生果、朱古力片同可可粉,下層大大塊既手指餅入面又夾住左層好厚既忌廉,隔離仲放左個小蠟燭添🤩打卡-流!

入口既每-啖都充滿住滿滿咖啡既香醇、可可既風味同香濃嘅酒味,又甜又香但又唔會好甜,令人好醒神👍🏻再加埋忌廉輕盈creamy既質感真係完全冇得輸👍🏻👍🏻出色👍🏻

小妹對今餐表示好滿意👍🏻👍🏻期待下次過嚟試埋其他嘢🤩

🌌Sky726