2020-10-18 441 瀏覽
去赤柱亂行竟然發現到新野!開頭望落以為係D外國人屋企唔敢入,點知原來係老闆特登整修成屋企咁😂😂我地點左個最細份嘅cold cut,黎到嚇我一跳,二百幾都咁大碟,中間仲要有一大舊buratta,最愛啊😍 仲點左4款cheese,可以喺枱仔度自己揀,老闆每樣cheese都會介紹你聽,話你知用咩奶去做,味道如何,當然我最後都係唔記得啦😅 cheese配酒真係無得輸😋最後點左個tomino cheese配烤菜,上面舊cheese溶溶地,再配下面嘅烤茄子,好好味啊!完全唔會漏!service亦都非常好,d staff見我著短裙,主動攞個咕𠱸比我遮住唔好走光👍🏾總之呢間wine bar一個字講晒,好正!
總之呢間wine bar一個字講晒,好正!
2020-10-17