今日同男朋友去到我中學放學每日必去嘅葵涌廣場搵食!雖然而家已經變成一個全香港人都嚟掃街嘅油煙味商場🫣不過每次當我想搵食嘅時候第一吓都會諗起依度!每次去到葵廣唔想周圍買嘢食,一定諗到嘅餐廳就係鄧媽媽水餃啦🥟🥢酸菜麻辣雞上海麵⭐️⭐️⭐️⭐️基本上每次嚟呢度都會食佢,不過今次就唔係食米線轉咗做上海麵,酸菜同埋雞嘅份量都啱啱好!而且味道酸酸辣辣咁樣,忍唔住一啖接一啖🥹😊咁嘅價錢嚟講叫做好高分啦!!🥢韭菜豬肉餃 椰菜豬肉餃 ⭐️⭐️⭐️⭐️未到就不過不失啦,不過我自己就鍾意韭菜多啲比較夠味少少!🥟而且口味亦都非常之清淡侍應鐘好貼心地會送上一小疊嘅薑醋汁!最中意點薑醋汁了🥰🥢蠔仔肉碎湯飯⭐️⭐️⭐️男朋友一開始話啲肉碎顏色怪怪地,不過識落又冇乜嘢喎,而且大大碗,我試過少少都幾鮮甜😊☺️但係始終係泡飯嘅關係,所以佢好快又會肚餓了~~~總括而言都係冇退步咗嚟緊如果嚟到葵廣想坐定定食清少少嘅話,都會諗起佢!努力啊鄧媽媽~

🥢酸菜麻辣雞上海麵⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢韭菜豬肉餃 椰菜豬肉餃 ⭐️⭐️⭐️⭐️