放工經常都會經過新蒲崗四美街,最近見到一間粉紅色超少女的啖啖燕窩專門店,原來新蒲崗開了新分店。新店比觀塘店有更大堂食空間,可堂食打卡或外賣返屋企慢慢嘆!秋風起!重點想食親民版的燕窩甜品,餐廳的甜品都是每日鮮製,價錢又唔貴,我樣樣都想試!芝士奶蓋燉蛋滋補一下,啖啖燕窩 新蒲崗新分店,粉紅色粉絲一定喜歡。芝士奶蓋燉蛋係每日鮮製,叫咗一個外賣返屋企慢慢嘆!芝士奶蓋超級濃郁,真材實料,好 creamy! 配搭燉蛋,甜度啱啱好,蛋味香濃,入口即化,非常有驚喜!招牌椰汁燉雪燕賣相包裝好看,招牌椰汁燉雪燕燉得好入味,雪燕數量也不少,椰汁香氣四溢,勁好飲!麻辣花膠食甜品又想食啲鹹嘢,啖啖燕窩出名麻辣小食,叫咗最有人氣的麻辣花膠,半份有少少唔夠喉,下次買一份。麻辣花膠作為小食,真係好奢侈啊!勁麻勁辣,極之惹味,好食到停唔到口,多蒜蓉好入味。滋補燉湯~膠原蛋白濃雞湯最後飲埋膠原蛋白濃雞湯,有用到魚翅骨熬製,滿滿的骨膠原,質地非常濃厚。飲落好香雞湯味,果然係滋補養顏,對身體健康,十分有益。店員介紹惠顧滿 指定金額 可以抽獎一次,我買外賣仲送咗張 coupon, 北海道 3.6牛乳鮮奶凍換領卷,下次免費換甜品
新店比觀塘店有更大堂食空間,可堂食打卡或外賣返屋企慢慢嘆!
芝士奶蓋燉蛋
招牌椰汁燉雪燕
麻辣花膠
滋補燉湯~膠原蛋白濃雞湯
店員介紹惠顧滿 指定金額 可以抽獎一次,我買外賣仲送咗張 coupon, 北海道 3.6牛乳鮮奶凍換領卷,下次免費換甜品,CP值好高!
我送咗俾喺新蒲崗返工嘅朋友,佢幫襯完之後都話正!

• 芝士奶蓋燉蛋
  • 麻辣花膠