2024-05-09 21 瀏覽
經OPENRICE買券2百幾蚊就享用到雞煲火鍋放題先黎一次性既刺身, 蝦多士, 避風塘三文魚粒, 雲耳冷盤, 醃製蕎頭, 麻辣豬紅前菜既蝦多士特別有記憶點,因為上面有黑松露沙律醬, 多士夠脆夠乾身, 唔會食到一口油味之後就係開始任食雞煲, 除左雞件仲有豬皮係裡面雞煲味道濃而不鹹, 豬皮同雞件都非常入味雖然已經飽左一半但都ENCORE左一次雞食飽雞煲就開始打邊爐, 揀完湯底先黎一個海鮮拼盤拼盤有鮑魚, 螺, 海蝦, 魚片, 魷魚, 蜆同埋蠔, 相當豐盛鮑魚爽彈新鮮, 蜆肉大大粒勁鮮甜之後再叫左D丸, 菜同埋肉,真心無諗過任食會有呢個水準牛肉有肉味唔會偏肥豬肉肉質爽口, 脂肪比例又係十分好最難忘係粒手打牛丸, 當粒牛丸可以咁有真正既牛味,真係唔會再在乎佢係咪彈牙因為我真係唔記得左佢既口感, 回憶裡面都係佢既肉汁完全0化學加工味道, 切切實實地同牛味令你記得佢!放題飲品都係基本的, 茶, 可樂都有齊餐廳除左放題仲有唔少人食小菜同套餐. 同樣平.靚.正!
經OPENRICE買券2百幾蚊就享用到雞煲火鍋放題
之後就係開始任食雞煲, 除左雞件仲有豬皮係裡面
雞煲味道濃而不鹹, 豬皮同雞件都非常入味
雖然已經飽左一半但都ENCORE左一次雞
食飽雞煲就開始打邊爐, 揀完湯底先黎一個海鮮拼盤
鮑魚爽彈新鮮, 蜆肉大大粒勁鮮甜
之後再叫左D丸, 菜同埋肉,真心無諗過任食會有呢個水準
牛肉有肉味唔會偏肥
豬肉肉質爽口, 脂肪比例又係十分好
因為我真係唔記得左佢既口感, 回憶裡面都係佢既肉汁
完全0化學加工味道, 切切實實地同牛味令你記得佢!
放題飲品都係基本的, 茶, 可樂都有齊
餐廳除左放題仲有唔少人食小菜同套餐. 同樣平.靚.正!
2024-05-03