今次朋友由揀左呢間西餐食,整體黎講係用次幾滿足既體驗,主要因為食物方面無論係擺盤、味道水準真係幾高,冇令人失望我諗其中一個原因係啲菜式設計都幾有心思,用料同配搭都俾人清新又健康既感覺,自然覺得樣樣都想食先講環境,場內都幾大,我地平日去都坐滿人,枱面、坐位都夠大,走廊位都夠闊落,整體環境都舒適唯一問題係,唔知係咪因為人多,所以都真係幾嘈,如果介意既人要有心理準備(人多嘈其實都唔關餐廳時,最緊要野食性價比高﹗)好﹗到食物方面:(我地四個女仔一共叫左3樣菜,原本叫四樣,但個魚賣晒好sad個魚睇落超好味﹗(加上諗住留肚食甜品))1.墨西哥雞肉餡餅:(如圖,大家見到有3款醬可以點,紅色偏酸帶辣,白色係淡味啲芝士,最後當然係經調味既牛油果醬,3款醬都好好味,加埋入面既雞肉,食落超幸福)2.芝士蘑菇釀雞翼:(每隻雞翼都脹卜卜,真係超級邪惡,一啖有幾種滋味,濃郁既芝士加蘑菇簡直絕配,係每人得一隻有少許可惜)3.日式帶子海膽汁意大利飯:(飯既份量其實都OK多,而且仲有南瓜粒、口感更豐富,朋友大選帶子鮮味,醬汁方面,完全唔咸,一入口就好易食到海膽味,仲有最緊要係意大利飯加埋醬汁效果開胃,完全唔漏仲想再食,
唯一問題係,唔知係咪因為人多,所以都真係幾嘈

個魚睇落超好味﹗(加上諗住留肚食甜品))

1.墨西哥雞肉餡餅:

墨西哥雞肉餡餅
2.芝士蘑菇釀雞翼:

芝士蘑菇釀雞翼
3.日式帶子海膽汁意大利飯:

,完全唔漏仲想再食,正啊﹗
日式帶子海膽汁意大利飯
2019-06-12