📍銅鑼灣𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢❝樣樣都好大碟🇰🇷😋岩晒三五知己邊食邊傾❤️❞韓國菜🇰🇷真係要幾個人食先得 因為碟碟都好大盤🤤今次試左炸雞🍗年糕🍡鐵板🔥每款都有試! 裝修好有韓國原素🌟有d店員仲係韓國人!🌶🐷鐵板韓式蔥炒五花肉 $238 (4/5)勁大盤🤩好多豬腩肉片🤤入晒味🌶唔會好辣~配料有年糕🍡蔥🌿洋蔥🧅佢另上生菜可以包肉食 好中意泡菜豬肉夾生菜呢個食法🥰但生菜好快食晒🥺🥬加多份要另加錢所以冇加到🙈🍯🍗蜂蜜黃油炸雞(半份) $130 (4/5)炸得香脆熱辣辣🔥雞肉嫩滑juicy!💦主要味道靠曬上去既蜂蜜調味粉 私心覺得如果再淋上蜜糖會更好🍯🙈但我好中意佢另上既sour cream & garlic 醬汁😋點雞好惹味!!🧀忌廉芝士炒年糕 $188 (3.5/5)又係勁大盤😂有奶香味但味道偏淡🤥除左年糕🍡仲有麵🍜魚糕🍢雞肉塊🐔洋蔥🧅好豐富! D麵掛滿晒creamy既醬汁🤤雖然有d漏但好滿足😬🍪 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 & 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞 $65 (4/5)香濃又厚身 奶昔黎講我滿意❤️🍊柚子米酒 $78 (3.5/5)好fresh🤣酒味唔算太重但飲得出😜解膩解辣一流😍꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇
📍銅鑼灣𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢
❝樣樣都好大碟🇰🇷😋岩晒三五知己邊食邊傾❤️❞

鐵板韓式蔥炒五花肉

🌶🐷鐵板韓式蔥炒五花肉 $238 (4/5)

蜂蜜黃油炸雞

🍯🍗蜂蜜黃油炸雞(半份) $130 (4/5)

忌廉芝士炒年糕

🧀忌廉芝士炒年糕 $188 (3.5/5)
Cookie  &  Cream  Smoothie,  柚子米酒
香濃又厚身 奶昔黎講我滿意❤️

🍊柚子米酒 $78 (3.5/5)
好fresh🤣酒味唔算太重但飲得出😜解膩解辣一流😍

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Bingo & Cook
銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2樓

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_銅鑼灣

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_韓國菜
鐵板韓式蔥炒五花肉