見社交媒體網站有做$9生蠔🦪,打去bk枱都有問埋有冇呢個優惠,對方話只係可以俾6隻我哋(一枱兩個人),本身都唔係係食得多,都Ok嘅。一入餐廳報咗話訂枱+貴姓,waitress安排我哋坐低,落order之前第一樣嘢叫佢幫我換咗把餐刀🔪好似上手用完無洗咁,然後就問一問(同一個)waitress係唔係有幫我留咗半單生蠔,佢走咗入去check完再覆我哋話有,叫咗一杯白酒$78,一份龍蝦沙律$158,一份海鮮意大利飯$238,上咗嘢食之後都覺得份量有啲小,所以就叫waitress俾個menu我,想嗌多份青口$128,望一望樓面無人就等下,等到有個waitress經過,佢話佢唔係落單,然後我又等咗陣,最終有另一個waitress幫我加咗單,食晒沙律清埋個飯都未見青口,我哋都無特別追諗住都再俾啲時間佢,直至有個男人(可能係老細)過嚟問啲嘢係咪嚟齊,我都未答佢就已經拎起咗我隻碟,我就話仲爭份青口,如果未整就由佢唔要,轉頭就點個waitress嚟同我講青口煮緊咁擺明就係漏咗單,食埋青口我哋就拿拿臨走。埋單$7xx兩個人,唔算係好貴,但服務就趕客樓面唔熟手、漏單都算,其實可以問吓我哋要唔要甜品或者有冇嘢要

咁擺明就係漏咗單,食埋青口我哋就拿拿臨走。
埋單$7xx兩個人,唔算係好貴,但服務就趕客
樓面唔熟手、漏單都算,其實可以問吓我哋要唔要甜品或者有冇嘢要加,等我答咗你先好拎起隻碟…其實食物質素係唔錯,不過無下次
生蠔
2024-03-31