第三站

Station 3 Cafe
星期二晚黎到呢間樓上cafe食飯,open rice book定枱仲可以有小食同沙律半價。店內有多款board game可以拎黎玩,幾岩一班fd黎gathering,可惜而家最多都係4個人一枱食物方面,水準一般,個意大利飯上菜時唔夠熱,好快就凍,凍左就好實,痴埋一舊。感覺上係預先整定,再翻熱。。下面既海鮮拼盤 係得個魚手指幾好味,其他都係一般...炸粉太厚,好似個魷魚圏既魷魚已經縮晒水同好韌而呢碟蜜糖雞翼就好好好味啦,好juicy同好大隻果然係黃牌小食香蕉奶昔亦好有水準 好有韓國既香港奶味但有鮮榨既味道總結而言呢到環境一流,適合聚會,食物方面雞翼最出色,而飲品都很不錯加上openrice 訂格小食有半價,所以呢餐2個人只係食左240, 幾抵食 不過下次再黎就未必會再嗌拼盤同意大利飯lu評分:環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️

黑松露帶子野菌意大利飯

海鮮拼盤

而呢碟蜜糖雞翼就好好好味啦,好juicy同好大隻
果然係黃牌小食
蜜糖雞翼
香蕉奶昔

香蕉奶昔亦好有水準
好有韓國既香港奶味但有鮮榨既味道

總結而言
呢到環境一流,適合聚會,食物方面雞翼最出色,而飲品都很不錯

不過下次再黎就未必會再嗌拼盤同意大利飯lu

評分: